top of page

El carrer de la Foixarda canvia de sentit

A partir de dilluns 24 de gener, els vehicles entren al carrer de la Foixarda per l'avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia i en surten per l'avinguda dels Montanyans, al contrari que fins ara. El canvi de sentit es fa per evitar la sortida sense gaire visibilitat del carrer de la Foixarda a l'avinguda Ferrer i Guàrdia.


El carrer de la Foixarda, a Montjuïc, és el que uneix l'avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia i la

dels Montanyans, separant els recintes del Poble Espanyol i de la Reial Societat de Tennis Pompeia. També connecta amb el camí de la Foixarda, que és el que dona accés directe a tota la part de la muntanya coneguda amb aquest nom. Al carrer de la Foixarda, amb un únic carril de circulació, hi ha un cordó d'aparcament a banda i banda. Una part està regulat com a zona blava (HUB) per a autobusos.


Fins ara, els vehicles accedien al carrer de la Foixarda per dalt,  és a dir, des de l'avinguda dels Montanyans. En sortien, sense gaire visibilitat, en una corba de l'avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia per on alguns baixen de la plaça de Sant Jordi a una certa velocitat. En canvi, els que

s'hi incorporaven ho havien de fer lentament després d'aturar-se, sobretot en tractar-se d'autobusos més grans. Per evitar aquest risc i incrementar la seguretat viària a la zona, a partir d'ara, tots els vehicles hauran d'accedir al carrer de la Foixarda per baix, és a dir, des de l'avinguda Ferrer i Guàrdia; i sortir-ne cap a l'avinguda dels Muntanyans, on la visibilitat és màxima perqué la

cruïlla és la plaça del Pare Eusebi Millan.


Els canvis en la senyalització s'han aprofitat per senyalitzar un pas de vianants a la confluència del carrer amb el camí de la Foixarda i per instal·lar unes fites que impedeixen aparcar a la corba, per garantir el pas dels autobusos i la sortida de vehicles de les instal·lacions de la Reial Societat de Tennis Pompeia.
190 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page