top of page

Casal de setmana santa

shutterstock_454390072.jpg

Activitats Casal de setmana santa:

El Casal de Setmana Santa de dilluns a dijous abans del divendres Sant. Las dades poden canviar segón les calendaris de cada any.

 

Qué fem al Casal?

Classes de tennis, treball de la psicomotricitat i la coordinació, treball de la tècnica de cops bàsics i perfeccionament pels més avançats, jocs individuals i col·lectius, tallers de manualitats i activitats vàries.

Preus Casal de Setmana Santa 2024:

(25, 26, 27 i 28 de març)

 

Socis

1. Matí (9h. a 13h) 65 €

2. Matí i dinar (9h. a 15h.) 100 €

3. Horari complert (9h. a 17h.) 130 €

No Socis

1. Matí (9h. a 13h) 95 €

2. Matí i dinar (9h. a 15h.) 132 €

3. Horari complert (9h. a 17h.) 165 €​

 

IVA inclós

Forma de pagament: al Club,
amb EFECTIU o TARGETA DE CRÈDIT

Descarrega't el full d'incripció aqui:

Dinars

El menú dels dinars s'elabora en les cuines del club a l'estil casolà. Setmanalment estructurem els menús sobre una alimentació de tradició mediterrània, seguint una dieta sana i equilibrada. Controlem les racions servides atenent les necessitats energètiques de cada edat. Així mateix, atenem les necessitats específiques per raons de salut (al·lèrgies i intoleràncies alimentàries)

Assegurança

Tots els participants en el Casal d’estiu disposen d’una Assegurança de cobertura d’accidents, per a qualsevol eventualitat que pogués sorgir en les activitats. És molt important que especifiquin en l'apartat OBSERVACIONS, si el seu fill pateix alguna malaltia. Si algun alumne ha de prendre algun tipus de medicació, s'haurà d'informar mitjançant nota escrita. Els alumnes hauran de tenir el carnet de vacunació al dia, segons l'edat.

Recomanacions

Es recomana  als  assistents al Casal que utilitzin roba d’esport lleugera, a ser possible de colors clars i de cotó. El calçat esportiu de sola gruixuda y amb mitjons. Els alumnes ha de  portar la seva pròpia raqueta de tennis i haurà d'anar marcada amb el seu nom. 

Els alumnes del Casal de matí hauran de portar un petit esmorzar. És recomanable que portin en la motxilla diària una muda de recanvi, més els que fan estada complerta.

És recomanable la utilització de gorra per protegir-se del sol, així com d'aplicar protecció solar alta abans de sortir de casa. Els monitors recorden a la resta d'alumnes que han de fer ús de les cremes de protecció solar que han de portar a la bossa. 
Recomanem que la roba i tot el material vagi marcat amb el nom de l'alumne. L'organització no es fa responsable de les possibles pèrdues.

Es desaconsella portar objectes de valor (rellotges, pendents, roba de marca, etc.) així com màquines de jocs electrònics, telèfons mòbils, diners, llaminadures, etc.

bottom of page