top of page

Casal d'estiu

tennis classes, tennis school, kids learning tennis

Si el que esteu buscant és que els vostres fills aprenguin un esport magnífic com ho és el tennis, gaudint de la naturalesa i l'amistat, a la mateixa ciutat de Barcelona i en un centre esportiu molt familiar, amb cuina pròpia, el Casal de tennis del Pompeia és la vostra millor opció.

Quan es fa el Casal?

El Casal d'estiu té lloc durant la darrerra setmana de juny, el mes de juliol i la primera setmana de setembre. Les dades poden canviar segon els calendaris de cada any.

 

Que fem al Casal?

Classes de tennis, treball de la psicomotricitat i la coordinació, treball de la tècnica de cops bàsics i perfeccionament pels més avançats, jocs individuals i col·lectius, tallers de treballs manuals i activitats vàries.

Activitats Casal d'estiu:

 

8:00 a 8:45h. Acollida

8:45h a 9:00h Entrada alumnes

13:00 a 14:00h. Dinar

 

14:00 a 15:30h. Descans, jocs individuals i col·lectius, tallers i manualitats, altres activitats

 

15:30 a 17:00h. Tennis

Preus per setmana 

(setmanes de 5 dies)

Socis

1. Matí (9 a 13h) 90 €

2. Matí i dinar (9 a 15h) 154 €

3. Complert (9 a 17h) 195 €​

 

No Socis

1. Matí (9h a 13h) 140 €

2. Matí i dinar (9 a 15h) 205 €

3. Complert (9 a 17h) 245 €​

Extras

 

 

Acollida matí 10,00 €

Preus per setmana, IVA inclós

 

Forma de pagament: en el Club, amb EFECTIU, TARGETA DE CRÈDIT o TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA  indicant el nom de l'infant al compte núm.

ES92 0182 4207 5602 0154 3978

Descarrega't el full d'incripció aqui:

Dinars

El menú dels dinars s'elabora en les cuines del club a l'estil casolà. Setmanalment estructurem els menús sobre una alimentació de tradició mediterrània, seguint una dieta sana i equilibrada. Controlem les racions servides atenent les necessitats energètiques de cada edat. Així mateix, atenem les necessitats específiques per raons de salut (al·lèrgies i intoleràncies alimentàries)

Assegurança

Tots els participants en el Casal d’estiu disposen d’una Assegurança de cobertura d’accidents, per a qualsevol eventualitat que pogués sorgir en les activitats. És molt important que especifiquin en l'apartat OBSERVACIONS, si el seu fill pateix alguna malaltia. Si algun alumne ha de prendre algun tipus de medicació, s'haurà d'informar mitjançant nota escrita. Els alumnes hauran de tenir el carnet de vacunació al dia, segons l'edat.

Recomanacions

Es recomana  als  assistents al Casal que utilitzin roba d’esport lleugera, a ser possible de colors clars. Hauràn de portar calçat esportiu de sola de tennis amb mitjons. 

Els alumnes ha de  portar la seva pròpia raqueta de tennis  marcada amb el seu nom i un petit esmorzar. És recomanable que portin en la motxilla diària una muda de recanvi, sobretot els que fan estada complerta.

És recomanable la utilització de gorra per protegir-se del sol, així com d'aplicar protecció solar alta abans de sortir de casa. 
 

bottom of page