top of page

Casal d'estiu

tennis classes, tennis school, kids learning tennis

Si el que esteu buscant és que els vostres fills aprenguin un esport magnífic com ho és el tennis, gaudint de la naturalesa i l'amistat, a la mateixa ciutat de Barcelona i en un centre esportiu molt familiar, amb cuina pròpia, el Casal de tennis del Pompeia és la vostra millor opció.

Cuán es fa el Casal?

El Casal d'estiu té lloc durant la darrerre setmana de juny, el mes de juliol i la primera setmana de setembre. Las dades poden canviar segón les calendaris de cada any.

 

Qué fem al Casal?

Classes de tennis, treball de la psicomotricitat i la coordinació, treball de la tècnica de cops bàsics i perfeccionament pels més avançats, piscina recreativa, jocs individuals i col·lectius, tallers de manualitats i activitats vàries.

Activitats Casal d'estiu:

 

8:00 a 8:45h. Acollida

8:45h a 9:00h Entrada alumnes

9:00 a 10:30h. Tennis

10:30 a 11:30 Piscina

11:30 a 12:00h. Esmorzar

12:00 a 13:00h. Tenis

13:00 a 14:00h. Dinar

14:00 a 15:00h. Descans, jocs individuals i col·lectius

 

15:00 a 15:45h. Tallers i manualitats, altres activitats

15:45 a 17:00h. Tennis

Preus per setmana 

(setmanes de 5 dies)

Socis

1. Matí (9 a 13h) 90 €

2. Matí i dinar (9 a 15h) 154 €

3. Complert (9 a 17h) 195 €​

 

No Socis

1. Matí (9h a 13h) 140 €

2. Matí i dinar (9 a 15h) 205 €

3. Complert (9 a 17h) 245 €​

Extras

 

 

Acollida matí 10,00 €

Preus per setmana, IVA inclós

 

Forma de pagament: en el Club, amb EFECTIU o TARGETA DE CRÈDIT

Descarrega't el full d'incripció aqui:

Dinars

El menú dels dinars s'elabora en les cuines del club a l'estil casolà. Setmanalment estructurem els menús sobre una alimentació de tradició mediterrània, seguint una dieta sana i equilibrada. Controlem les racions servides atenent les necessitats energètiques de cada edat. Així mateix, atenem les necessitats específiques per raons de salut (al·lèrgies i intoleràncies alimentàries)

Assegurança

Tots els participants en el Casal d’estiu disposen d’una Assegurança de cobertura d’accidents, per a qualsevol eventualitat que pogués sorgir en les activitats. És molt important que especifiquin en l'apartat OBSERVACIONS, si el seu fill pateix alguna malaltia. Si algun alumne ha de prendre algun tipus de medicació, s'haurà d'informar mitjançant nota escrita. Els alumnes hauran de tenir el carnet de vacunació al dia, segons l'edat.

Recomanacions

Es recomana  als  assistents al Casal que utilitzin roba d’esport lleugera, a ser possible de colors clars i de cotó. El calçat esportiu de sola gruixuda y amb mitjons. En la motxilla diària hauran de portar: vestit de bany, tovallola i sabatilles per a piscina. Si necessiten maniguets o “bombolla”, també han de portar-la.

Els alumnes ha de  portar la seva pròpia raqueta de tennis i haurà d'anar marcada amb el seu nom. 

Els alumnes del Casal de matí hauran de portar una petit esmorzar, com un petit entrepà, una peça de fruita petita, etc. per a desprès de la piscina. És recomanable que portin en la motxilla diària una muda de recanvi, més els que fan estada complerta.

És recomanable la utilització de gorra per protegir-se del sol, així com d'aplicar protecció solar alta abans de sortir de casa. Al Casal es torna a aplicar protecció solar abans de l'activitat de natació als nens més petits. Els monitors recorden a la resta d'alumnes que han de fer ús de les cremes de protecció solar que han de portar a la bossa.
 

bottom of page