top of page

Ajornament de l'Assemblea General Ordinària de Socis


Benvolgut socis,


Malauradament la situació actual a Barcelona de la pandèmia Covid-19 és la pitjor que hem tingut mai fins ara. La setmana del 5 a l’11 de juliol, a la ciutat de Barcelona, s`han superat els 12.500 positius, segons l’Agencia de Salut Pública de Barcelona. Aquest registres setmanals situen la pandèmia a nivells inèdits, doncs mai s’havia superat a Barcelona el pic setmanal de 7.000 positius.

Ahir, es va convocar roda de premsa pel Govern de la Generalitat de Catalunya, en la que es van anunciar noves mesures, entre elles les de prohibir les reunions de més de 10 persones. A l’espera de conèixer la publicació de la corresponent norma en el DOGC, es desconeix l’abast exacte de la mateixa, i si afecta a la celebració d’Assemblees de entitats esportives com la nostra.


Davant d’aquesta situació la Junta Directiva ha decidit, per a garantir el benestar i la salut de tots els socis, cancel·lar la convocatòria de l’assemblea que estava previst celebrar el proper dilluns 19 de juliol de 2021. En principi, la nostre voluntat es tornar a convocar-la durant el proper mes de setembre, esperant que la situació sanitària hagi canviat aleshores per a millor.


La cancel·lació de la convocatòria no suposarà, en cap cas, un perjudici per a la nostra entitat. Així, els comptes corresponents als exercicis 2019 i 2020, que han estat aprovats per la Junta Directiva, seguiran estan a disposició dels socis i sòcies que ho demanin fins el dia que finalment es celebri l’assemblea en la que es sotmetrà a ratificació els mateixos.


Per altra banda, i havent-se rebut un escrit signat per determinats socis i sòcies, per a incloure en l’ordre del dia de l’assemblea una sèrie de propostes, es tindran presents les mateixes per a ser incloses en la propera convocatòria. De fet, algunes de elles ja formaven part del projecte i propostes de la Junta Directiva que figurava a l’ordre del dia de l’assemblea, com és el cas de la realització de les obres de reforma del vestidor femení i de l’oficina que hi ha al costat, i altres ja seran incorporades en les tasques a dur a terme per la Junta Directiva, agraint, en tot cas, l’interès i col·laboració mostrada.


Esperem, doncs, poder tornar a convocar l’assemblea en el mes de Setembre, en la que es donarem compte de les actuacions realitzades en els darrers exercicis, i dels diferents projectes que estan en curs.


Cuideu-vos molt i bon estiu.


RSTP

Junta Directiva


197 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page