top of page

Torna el primer dels nostres casals de tennis de l'any per a nois d'entre 4 i 17 anys, de ca


Són quatre dies en què els xavals gaudeixen de l'aire lliure, de l'esport i de l'amistat. Inscripcions en el mateix club a partir del dilluns 2 de març. Per a dubtes quant a l'organització de l'activitat contacteu amb el nostre director esportiu. Per a altres consultes en la recepció del club de 8h a 22h. o en el despatx de l'administració en horari de 10h. a 15h, o trucant al director de l'escola Victor Ferré al 689 511 314). Us hi esperem!!

FOTO GRUP SEMANA SANTA.jpg

CASAL DE TENNIS SETMANA SANTA.jpg

#escolatennisinfantil

65 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Barcelona, a 4 d’abril de 2023 Distingit consoci: D’acord amb el que disposa l’article 14 dels vigents Estatuts, em plau convocar-vos a l’ASSEMBLEA GENERAL ORDINARIA DE SOCIS, que es celebrarà en les