Torna el primer dels nostres casals de tennis de l'any per a nois d'entre 4 i 17 anys, de ca


Són quatre dies en què els xavals gaudeixen de l'aire lliure, de l'esport i de l'amistat. Inscripcions en el mateix club a partir del dilluns 2 de març. Per a dubtes quant a l'organització de l'activitat contacteu amb el nostre director esportiu. Per a altres consultes en la recepció del club de 8h a 22h. o en el despatx de l'administració en horari de 10h. a 15h, o trucant al director de l'escola Victor Ferré al 689 511 314). Us hi esperem!!

#escolatennisinfantil

65 vistas

Entradas Recientes

Ver todo

Assemblea General Ordinària de Socis

Barcelona, a 18 de setembre de 2020 Distingit consoci/a: En el passat mes de Juliol, vàrem anunciar que, en aquest mes de Septembre, la Junta Directiva prendria una decisió sobre la convocatòria de l’