top of page

Torna el primer dels nostres casals de tennis de l'any per a nois d'entre 4 i 17 anys, de ca


Són quatre dies en què els xavals gaudeixen de l'aire lliure, de l'esport i de l'amistat. Inscripcions en el mateix club a partir del dilluns 2 de març. Per a dubtes quant a l'organització de l'activitat contacteu amb el nostre director esportiu. Per a altres consultes en la recepció del club de 8h a 22h. o en el despatx de l'administració en horari de 10h. a 15h, o trucant al director de l'escola Victor Ferré al 689 511 314). Us hi esperem!!

FOTO GRUP SEMANA SANTA.jpg

CASAL DE TENNIS SETMANA SANTA.jpg

#escolatennisinfantil

65 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Benvolguts socis, Com segur sabeu ja des de l’any 2021 el cost de l’energia (propà, electricitat, etc.) ha augmentat de manera molt considerable. En els comptes de l’exercici 2021 aprovats a la darrer

bottom of page