Política de privacitat

 

A través d'aquest lloc web no es recullen dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement, ni se cedeixen a tercers.

Amb la finalitat d'oferir el millor servei i amb l'objecte de facilitar l'ús, s'analitzen el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, així com l'activitat dels visitants i la seva freqüència d'utilització. A aquests efectes, la Reial Societat de Tennis Pompeia utilitza la informació estadística elaborada pel Proveïdor de Serveis d'Internet.

El portal de què és titular la Reial Societat de Tennis Pompeia conté enllaços a llocs web de tercers, les polítiques de privacitat són alienes a la de la Reial Societat de Tennis Pompeia. A l'accedir a aquests llocs web vostè pot decidir si accepta les seves polítiques de privacitat i de cookies. Amb caràcter general, si navega per internet vostè pot acceptar o rebutjar les galetes de tercers des de les opcions de configuració del seu navegador.

Informació bàsica sobre protecció de dades

A continuació, l'informem sobre la política de protecció de dades de la Reial Societat de Tennis Pompeia.

 

Responsable del tractament

Les dades de caràcter personal que es puguin demanar directament de la persona interessada seran tractades de forma confidencial i quedaran incorporades a la corresponent activitat de tractament titularitat de la Reial Societat de Tennis Pompeia.

Finalitat i Legitimació del tractament

La finalitat del tractament de les dades correspon a cada una de les activitats de tractament que realitza l’RCTB-1899, són les següents:

  • Organització i assistència als tornejos convocats per la Reial Societat de Tennis Pompeia.

  • Inscripció i participació a les activitats de promoció de la Reial Societat de Tennis Pompeia i la seva difusió.

  • Enviament de la informació institucional.

  • Gestió d’instruments de col·laboració (convenis i protocols).

  • Aplicació de gestió del Club. Programa informàtic de Base de Dades del Club i que va associada/vinculada/sincronitzada a la zona privada de la Web on els socis tenen accés mitjançant un usuari y una clau, els permet gestionar el seu compte i activitats en el Club.

 

Conservació de dades

Les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps necessari per complir amb la finalitat per a la qual es recullen i per determinar les possibles responsabilitats que es puguin derivar de la finalitat, a més dels períodes establerts en la normativa d'arxius i documentació.

Comunicació de dades

Amb caràcter general no es comunicaran les dades personals a tercers, excepte obligació legal, entre les quals poden estar les comunicacions al Defensor el Poble, jutges i tribunals, interessats en els procediments relacionats amb les reclamacions presentades.

Drets dels interessats

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre els tractaments que de les seves dades que es duen a terme per la Reial Societat de Tennis Pompeia.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, quan siguin procedents, davant la Reial Societat de Tennis Pompeia, per correu postal a C / de la Foixarda, 2-16, (08038) - BARCELONA i per correu electrònic: administracion@rstpompeya.com