top of page

Tennis vs. la Fam


Benvolguts socis,

Des de la Reial Societat de Tennis Pompeia, hem decidit unir-nos a una acció solidària, juntament amb d'altres clubs de tennis de Catalunya, que té com a objectiu contribuir a atenuar les conseqüències socials i econòmiques provocades per la pandèmia i que es durà a terme, si les circumstàncies ho permeten, del 15 de febrer a l’1 de març de 2021.

Es tracta d’una recollida d’aliments per donar suport a totes aquelles famílies de la nostra ciutat que no poden fer front a les seves necessitats bàsiques, veient-se abocades a un estat d’emergència alimentària. Estem en un moment d’emergència màxima en el nostre entorn més proper, un moment en què els valors de l’esport com el treball en equip, el sacrifici o la solidaritat són més necessaris que mai. I des del nostre club volem posar el nostre gra de sorra.

És per això que ens posem en contacte amb vosaltres, per a que ens ajudeu, en la mesura de les vostres possibilitats, fent donació d’aliments a través de l’espai que hem habilitat al nostre Club. Estem convençuts que és una bona oportunitat d’involucrar-se en un projecte d’ajuda que toca molt de prop a les nostres veïnes i veïns.

Salutacions cordials,


Reial Societat de Tennis Pompeia


42 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page