top of page

Resolució SLT/2875/2020


Barcelona, 16 de novembre de 2020


Benvolgut/da soci/sòcia,


En primer lloc, esperem que tant tu com la teva família estigueu tots bé.


D'acord amb la resolucióSLT/2875/2020 del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, publicada en el DOGC dissabte 14 de novembre, les mesures acordades el 29 d'octubre de suspendre l'obertura al públic de les instal·lacions i equipaments esportius, es prorroguen fins al dia 22 de novembre, inclòs. Tant de bo que el dia 23 de novembre puguem tornar a obrir les portes del club.


Mitjançant la present volem agrair als socis la seva disposició d'atendre el pagament de la quota social corresponent al mes de novembre i aprofitem per recordar-vos la importànciade quetots els socis de la Reial Societat deTennisPompeia seguim pagant la quota social, no obstant la suspensió temporal d'obertura al públic de les instal·lacions i equipaments esportius.


No es tracta només de complir una obligació prevista en els estatuts del nostre club sinó que en aquest moment el pagament de la quota social és més necessari i imprescindible que mai.


Aquest any, per raó de la situació extraordinària que estem vivint, els ingressos del club s'han reduït considerablement i mantenir el pagament de la quota social és molt important per la sostenibilitat del nostre club. Ara no és possible contemplar cap mena de mesura sobre el pagament de la quota social i si deixem d'atendre les obligacions que ens corresponen com a socis el nostre club esdevindrà en una situació econòmica difícil i complicada.


Moltes gràcies a tots per endavant, cuideu-vos molt i amb el desig de poder obrir el nostre club tan aviat com sigui possible.


Ben cordialment,


Junta Directiva


294 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page