top of page

Quotes socials i enllumenat

Benvolguts socis,


Com segur sabeu ja des de l’any 2021 el cost de l’energia (propà, electricitat, etc.) ha augmentat de manera molt considerable.

En els comptes de l’exercici 2021 aprovats a la darrera Assemblea de Socis que vam celebrar el 25 d’abril de 2022, es va informar que la despesa de propà i electricitat en l’any 2021 va ser de 33.272,02 €, el que representava un increment del 100% (el doble) respecte del cost que havíem pagat per propà i energia durant l’any 2020 (16.136,18 €).

Lamentablement aquestes despeses han seguit augmentat molt durant aquest any 2022, i a data de 30 d’octubre de 2022 el que portem pagat per consums de propà i electricitat és quelcom superior a 65.000 €, el que representa un nou increment del 100 % (el doble) respecte de les mateixes despeses en l’any 2021 i un increment del 300 % (quatre vegades més) respecte de les mateixes despeses en l’any 2020.

A més d’aquests increments extraordinaris en el cost del propà i l’energia, tampoc podem oblidar quina ha estat l’evolució de l’IPC des del mes d’abril de l’any 2018 -amb efectes sobre pràcticament toles les despeses-, quan es va produir la darrera revisió del l’import de la quota social. A Catalunya l’IPC ha augmentat un 13,4% des d’abril de 2018 fins ara.

Aquesta extraordinària situació inflacionària en la que ens trobem fa necessari reconsiderar la política de “congelament” de l’import de la quota social que la nostra Junta ha vingut mantenint durant molts anys. Només cal recordar que des de fa 4 anys no hem augmentat l’import de quota social i que l’augment que es va fer l’any 2018 vas ser del 1,2% quan l’augment de l’IPC des de l’anterior revisió havia estat molt superior.

L’actual situació ens obliga doncs per tal de preservar la viabilitat econòmica del club a augmentar l’import de la quota social en un 9 % amb efectes el dia 1 de desembre de 2022. Per tant, l’import de la quota social a partir del mes de desembre d’aquest any serà de 62,70 € en comptes de 57,50 €.

D’altra banda, i per raó de l’extraordinari increment de les despeses d’electricitat també us informem que des del proper dia 1 de desembre d’aquest any es cobrarà als socis del club un cost de 6 € per l’ús de l’enllumenat de la pista de pàdel (a repartir entre els 4 jugadors) tant si el lloguer de pista és per una hora o per una hora i mitja.

Com podeu comprendre aquestes decisions no són fàcils d’adoptar però cal prendre-les en el context econòmic en el que ens trobem, tant per garantir la viabilitat econòmica del club com per poder seguir amb la política de millora de les instal·lacions del club.

Convençuts que entendreu les decisions adoptades per la Junta Directiva, aprofitem per saludar-vos a tots molt cordialment.


Barcelona, 4 de novembre de 2022.


La Junta Directiva


__________________

President

Josep Maria Minguella

255 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Commenti


bottom of page