Obertura del Club el dia 1 de Juny

Actualizado: jun 2


Un cop hem signat l’acta de aixecament de la suspensió, i comunicat el pla d’obertura a l’Ajuntament, obrirem les portes del Club aquest dilluns 1 de Juny.

El protocol de reobertura es pot consultar aquí: https://www.rstpompeya.com/post/ara-s%C3%AD-protocol-de-reobertura-de-primera-fase-a-partir-del-proper-dilluns-25-de-maig

De moment, només es podran jugar partits individuals, esperant que en breu es pugui fer en la modalitat de dobles.

Aquest dilluns cal tenir present que és festiu i que l’Ajuntament ha prohibit l’accés motoritzat a la muntanya de Montjuic.

Es recorda que només podrà accedir al Club qui tingui reserva de pista confirmada per telèfon, i que els vestidors i les dutxes estaran tancades.

Per altra banda, s’ha decidit permetre que juguin invitats i llogar pistes, amb les tarifes habituals. En aquesta primera fase no es cobrarà us de pista als socis numeraris.

Pel que fa a la terrassa, a la que només hi podran accedir els jugadors amb reserva de pista, funcionarà el servei de bar, complint amb les normes sanitàries vigents.

Fins aviat.


Barcelona, 30 de maig de 2020

La Junta Directiva

578 vistas

Entradas Recientes

Ver todo

Assemblea General Ordinària de Socis

Barcelona, a 18 de setembre de 2020 Distingit consoci/a: En el passat mes de Juliol, vàrem anunciar que, en aquest mes de Septembre, la Junta Directiva prendria una decisió sobre la convocatòria de l’