top of page

Informació als socis i socies sobre la situació de la piscina

​El nostre club, la Reial Societat de Tennis Pompeia, és l’actual gestor de las instal·lacions que utilitzem tots els socis i sòcies, a la muntanya de Montjuïc.

​Aquestes instal·lacions són de titularitat municipal, i, entre elles, la piscina existent.

​L’Ajuntament fa quasi un any que ha estat requerit per l’Agència de Salut Pública de Barcelona per a fer determinades obres a la piscina, per tal d’adaptar-la a la normativa existent. Lluny de fer les dites obres, d’un import molt elevat, va procedir a tancar la piscina per a que no pogués ser utilitzada.

​Així mateix, està previst per l’Ajuntament licitar les instal·lacions, per a que, qui resulti adjudicatari, es faci càrrec de les obres de la piscina i altres que requereixen les instal·lacions.

​La nostra associació vol participar en aquesta licitació, però mentre aquesta no sigui convocada per l’Ajuntament, no es poden tirar endavant les obres necessàries en un espai que no és nostre, sinó de l’Ajuntament, i que requeririen ser amortitzades durant bona part del temps de la concessió, per al cas de que sortíssim adjudicataris.

​Des de la Junta s’ha intentat, sense èxit fins ara, que l’Ajuntament autoritzés un ús provisional de la piscina aquest estiu, amb el que estem treballant per a cercar altres solucions, com la de llogar una piscina de grans dimensions, obtenint el corresponent permís de l’Ajuntament, o col·locant una bateria de dutxes exteriors a la zona de prop de la piscina, que s’afegirien a les ja existents.


Junta Directiva R. S. T. Pompeia

a Barcelona, juny del 2024.

38 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

تعليقات


bottom of page