top of page

Carta de la Junta Directiva


Benvolgut soci/a:

Com ja us vam anunciar la setmana passada a la Junta Directiva seguim treballant i estem preparats per poder obrir el club un cop ens ho permetin i sempre complint amb les indicacions que per cada fase de la desescalada estableixi el Govern de Espanya, que de moment manté totes les competències al respecte.

Podria ser que, encara que la ciutat de Barcelona es mantingui la propera setmana dins de la Fase 0 de desescalada, fos possible l’apertura del club el proper dilluns. No ho sabrem amb seguretat fins demà dissabte o diumenge. Estarem pendent de les novetats i us confirmarem l’obertura del club tan aviat ho sapiguem.


Per si un cas fos possible l’apertura del club la setmana vinent, hem posat a la vostra disposició en el blog de notícies del club el Protocol de Reobertura que hem preparat i el document de compromís-responsabilitat elaborat per la Federació Catalana de Tennis. En aquesta primera fase l’horari del club serà de 8h a 20h, no es cobrarà us de pistes i es facilitarà mascareta gratuïta.

El Protocol de reobertura ha estat preparat d’acord amb les propostes que han sorgit en les reunions que hem tingut amb els diferents Clubs i representants de les Federacions, i sempre seguint les instruccions d’apertura publicades per el Govern d’Espanya per cada fase, i és d’obligat compliment per tots els socis.

D’acord amb el Estatuts només els socis que estan el corren en el pagament de la quota social poden utilitzar les instal·lacions del club.


Finalment, volem expressar el nostre agraïment a tots el socis –la practica totalitat– que han seguit pagant amb normalitat las quota social, com correspon, fent axis possible la sostenibilitat del club.


Barcelona, 15 de maig de 2020


La Junta Directiva

368 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page