top of page

Carta de la Junta Directiva

Actualizado: 8 may 2020Benvolgut soci/a:


Ja comencem a veure la llum al final del túnel.

Des de la Junta Directiva estem treballant per poder obrir el club un cop ens ho permetin i sempre complint amb les indicacions que per cada fase de la desescalada estableixi el Govern de Espanya, que de moment manté totes les competències al respecte mentre estigui vigent l’estat d’alarma.

La apertura del club no serà possible fins que la ciutat de Barcelona estigui en Fase 1.

El Govern de la Generalitat va proposar ahir mantenir la ciutat de Barcelona en Fase 0, proposta que ha de rebre l’autorització del Ministeri de Sanitat. Entre avui i diumenge sabrem si el Ministeri de Sanitat manté Barcelona en la Fase 0 -el més probable- o permet passar a la Fase 1 a partir de dilluns. Per tant, de moment, no tenim la certesa de que aquest proper dilluns puguem obrir el club. No obstant, si fos possible, ja estem preparats per fer-ho.


Amb aquest objectiu de preparar la re-apertura del club hem tingut diverses reunions amb diferents Clubs i representants de les Federacions, i d’acord amb les propostes que han sorgit en aquestes reunions i les instruccions d’apertura publicades per el Govern d’Espanya per cada fase, hem elaborat un protocol se seguretat que serà d’obligat compliment per tots els socis.

En quan sigui possible la re-apertura- que us comunicarem tan aviat ho sapiguem- publicarem a la web del club el protocol de seguretat d’obligat compliment per a la pràctica d’esport i entrada al nostre Club.

Avancem, però, algunes de les restriccions que s’aplicaran molt probablement, com són que no es podrà fer us del vestuari i de les dutxes, que el bar-restaurant estarà tancat, que només podran haver un màxim de dos jugadors a cada pista, i que, per a accedir al Club, serà indispensable tenir reservada pista jugar, mitjançant trucada telefònica.

En aquesta primera fase només podran jugar el socis que estiguin al corrent del pagament de la quota social, i no s’admetran invitats, ni es llogaran pistes.

Amb l’ajuda i esforç de tots, esperem que sigui una realitat molt propera la represa de la nostra activitat.


Barcelona, 7 de maig de 2020

La Junta Directiva

233 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page