top of page

Torneig Rànquing Socis: a jugar!

Actualizado: 12 dic 2019


Ja és oficial, comença el torneig rànquing socis de la Reial Societat de Tennis Pompeia! Aquest torneig, que va ser part del club i que es va deixar d'organitzar fa anys, va ser recuperat l'any passat com a iniciativa particular per un grup de socis. Aprofitem aquest interès per a prendre el relleu i tornar a organitzar aquest torneig de manera oficial, que donarà principi el pròxim dia 1 de desembre. Trobareu més informació sobre les normes de funcionament a la recepció del club. A jugar!

#tennis #torneig

47 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Benvolguts socis, Com segur sabeu ja des de l’any 2021 el cost de l’energia (propà, electricitat, etc.) ha augmentat de manera molt considerable. En els comptes de l’exercici 2021 aprovats a la darrer

bottom of page