Torneig Rànquing Socis: a jugar!

Actualizado: 12 dic 2019


Ja és oficial, comença el torneig rànquing socis de la Reial Societat de Tennis Pompeia! Aquest torneig, que va ser part del club i que es va deixar d'organitzar fa anys, va ser recuperat l'any passat com a iniciativa particular per un grup de socis. Aprofitem aquest interès per a prendre el relleu i tornar a organitzar aquest torneig de manera oficial, que donarà principi el pròxim dia 1 de desembre. Trobareu més informació sobre les normes de funcionament a la recepció del club. A jugar!

#tennis #torneig

45 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Barcelona, a 6 d’abril de 2022 Distingit consoci: D’acord amb el que disposa l’article 14 dels vigents Estatuts, em plau convocar-vos a l’Assemblea General Ordinària de Socis, que es celebrarà en les