Torneig Rànquing Socis: a jugar!

Actualizado: 12 de dic de 2019


Ja és oficial, comença el torneig rànquing socis de la Reial Societat de Tennis Pompeia! Aquest torneig, que va ser part del club i que es va deixar d'organitzar fa anys, va ser recuperat l'any passat com a iniciativa particular per un grup de socis. Aprofitem aquest interès per a prendre el relleu i tornar a organitzar aquest torneig de manera oficial, que donarà principi el pròxim dia 1 de desembre. Trobareu més informació sobre les normes de funcionament a la recepció del club. A jugar!

#tennis #torneig

31 vistas

Entradas Recientes

Ver todo

Assemblea General Ordinària de Socis

Barcelona, a 18 de setembre de 2020 Distingit consoci/a: En el passat mes de Juliol, vàrem anunciar que, en aquest mes de Septembre, la Junta Directiva prendria una decisió sobre la convocatòria de l’