top of page

Setembre al Pompeia: noves taquilles masculines i torneig


Les obres de reforma dels vestuaris masculins acabaran dilluns que ve 16 de setembre. L'obra permetrà als socis comptar amb noves taquilles per a deixar els seus elements personals. La intenció del club és procedir a la reforma dels vestuaris femenins pròximament.

A més, diumenge que ve 29 de setembre tindrà lloc el Campionat Rànquing del club. A partir del dilluns 16 estarà oberta la inscripció en la recepció del club, on podreu consultar també les característiques del torneig.

#tennis

121 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Benvolguts socis, Com segur sabeu ja des de l’any 2021 el cost de l’energia (propà, electricitat, etc.) ha augmentat de manera molt considerable. En els comptes de l’exercici 2021 aprovats a la darrer

bottom of page