Setembre al Pompeia: noves taquilles masculines i torneig


Les obres de reforma dels vestuaris masculins acabaran dilluns que ve 16 de setembre. L'obra permetrà als socis comptar amb noves taquilles per a deixar els seus elements personals. La intenció del club és procedir a la reforma dels vestuaris femenins pròximament.

A més, diumenge que ve 29 de setembre tindrà lloc el Campionat Rànquing del club. A partir del dilluns 16 estarà oberta la inscripció en la recepció del club, on podreu consultar també les característiques del torneig.

#tennis

119 vistas

Entradas Recientes

Ver todo

Assemblea General Ordinària de Socis

Barcelona, a 18 de setembre de 2020 Distingit consoci/a: En el passat mes de Juliol, vàrem anunciar que, en aquest mes de Septembre, la Junta Directiva prendria una decisió sobre la convocatòria de l’