top of page

Setembre al Pompeia: noves taquilles masculines i torneig


Les obres de reforma dels vestuaris masculins acabaran dilluns que ve 16 de setembre. L'obra permetrà als socis comptar amb noves taquilles per a deixar els seus elements personals. La intenció del club és procedir a la reforma dels vestuaris femenins pròximament.

A més, diumenge que ve 29 de setembre tindrà lloc el Campionat Rànquing del club. A partir del dilluns 16 estarà oberta la inscripció en la recepció del club, on podreu consultar també les característiques del torneig.

#tennis

123 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Barcelona, a 4 d’abril de 2023 Distingit consoci: D’acord amb el que disposa l’article 14 dels vigents Estatuts, em plau convocar-vos a l’ASSEMBLEA GENERAL ORDINARIA DE SOCIS, que es celebrarà en les

bottom of page