Reemplaçament de taquilles del vestuari masculí


El pròxim 29 de juliol s'iniciarà el reemplaçament de les taquilles del vestuari masculí. La previsió és que l'obra estigui llesta la primera setmana de setembre. Per a això, és fonamental que totes les taquilles estiguin buides com a màxim el dijous 25 de juliol. Els socis que vulguin reservar una de les noves taquilles hauran d'abonar 100€ a la recepció del club. L'ordre de pagament habilitarà l'elecció de les noves taquilles. Durant el mes d'agost s'habilitaràn uns mòduls en el pàrquing que els socis podrán utilitzar com a vestuari provisional. Aprofitem aquesta comunicació per a informar als socis que s'ha reemplaçat un dels motors de la piscina i que ja funciona en perfectes condicions.


108 vistas

Entradas Recientes

Ver todo

Resolució SLT/2875/2020

Barcelona, 16 de novembre de 2020 Benvolgut/da soci/sòcia, En primer lloc, esperem que tant tu com la teva família estigueu tots bé. D'acord amb la resolucióSLT/2875/2020 del Departament de Salut de l