top of page

Reemplaçament de taquilles del vestuari masculí


El pròxim 29 de juliol s'iniciarà el reemplaçament de les taquilles del vestuari masculí. La previsió és que l'obra estigui llesta la primera setmana de setembre. Per a això, és fonamental que totes les taquilles estiguin buides com a màxim el dijous 25 de juliol. Els socis que vulguin reservar una de les noves taquilles hauran d'abonar 100€ a la recepció del club. L'ordre de pagament habilitarà l'elecció de les noves taquilles. Durant el mes d'agost s'habilitaràn uns mòduls en el pàrquing que els socis podrán utilitzar com a vestuari provisional. Aprofitem aquesta comunicació per a informar als socis que s'ha reemplaçat un dels motors de la piscina i que ja funciona en perfectes condicions.


113 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Benvolguts socis, Com segur sabeu ja des de l’any 2021 el cost de l’energia (propà, electricitat, etc.) ha augmentat de manera molt considerable. En els comptes de l’exercici 2021 aprovats a la darrer

bottom of page