top of page

Casal de tennis d'estiu 2017: ja és oberta la inscripció


Si el que esteu buscant és que els vostres fills passin un estiu feliç, aprenent tennis, gaudint de la naturalesa i l'amistat, a la mateixa ciutat de Barcelona, en un centre esportiu familiar i amb cuina pròpia, el Casal de tennis del Pompeia és la vostra millor opció. A partir d'avui podreu tramitar la inscripció al casal acudint de manera presencial a l'oficina de l'administració del club de 8h a 21h.

Aquest tràmit ho pot realitzar qualsevol persona autoritzada per vosaltres, en cas que us sigui impossible fer-ho personalment.

Al apart CASALS de la web del club trobareu informació dels dies, horaris i preus, com així també podreu descarregar el full d'inscripció.

Us hi esperem!!

#escola #escolatennisinfantil #casaldestiu

259 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Benvolguts socis, Com segur sabeu ja des de l’any 2021 el cost de l’energia (propà, electricitat, etc.) ha augmentat de manera molt considerable. En els comptes de l’exercici 2021 aprovats a la darrer

bottom of page