top of page

Resultats 7 i 8 de novembre


Aquest curs 2015-16 el nostre club participa en diferents campionats de tennis amb equips d'alumnes de l'escola infantil. Per la FCT en la LLiga Catalana del Campionat Comarcal, puntuable pel rànquin, amb un equip infantil femení. També, en la LLiga del Barcelonès, organitzada pel R.C.D. Polo, aquest no puntuable, amb dos equips masculins, alevins i juvenils. Els resultats del primer cap de setmana de competició són els següents:

Dissabte 7: Lliga Catalana, equip infantil femení contra el Club Natació Sant Andreu empat a 2. També van jugar en la Lliga del Barcelonés els alevins masculins contra el Club de Tennis El Molí guanyant els nostres per 5 a 0.

Diumenge 8: Lliga Catalana equip infantil femení contra el R.C.D. Polo resultat de victòria del Pompeia per 3 a 1.


7 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page