top of page

Casal de tennis d'estiu 2015


Si el que esteu buscant és que, mentre a vosaltres us arriba el moment de gaudir d'unes merescudes vacances, els vostres fills passin un estiu feliç, aprenent un esport tan magnífic com ho és el tennis, gaudint de la naturalesa i l'amistat, a la mateixa ciutat de Barcelona i en un centre esportiu molt familiar, amb cuina pròpia, el Casal de tennis del Pompeia és la vostra millor opció. A partir del proper dilluns dia 13 d'abril podeu tramitar la preinscripció a l'activitat acudint de manera presencial a l'oficina de l'administració del club, en horari de 10h. a 15h. Aquest tràmit ho pot realitzar qualsevol persona autoritzada per vosaltres, en cas que us sigui impossible fer-ho personalment. En aquest lloc teniu a la vostra disposició el full de la INFO amb el detall dels terminis per als diferents tràmits fins a la formalització de la inscripció, així com preus, opció d'estada, forma de pagament, etc. També podeu descarregar el full de sol·licitud d'inscripció a l'activitat, segons opteu pel Casal de matí o de tarda, encara que si no podeu imprimir-ho en la recepció del club us ho poden facilitar. Finalment, podeu consultar el "dossier de pares" que conté els detalls a tenir en compte durant l'estada del vostre fill en el Casal.

Us hi esperem!!

75 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page