Cel·lebració de Nadal al club


La nit del passat divendres dia 12 de desembre el club va cel·lebrar el Nadal amb el seus socis i amics. L’acte festiu, que va tenir lloc al menjador de la casa club, va consistir en un bufet còcktail de plats freds i calents preparat pel personal del nostre restaurant. Així mateix es va tenir en compte la opció vegetariana amb l’incorporació d’un càtering de plats 100% vegetals. Com novetat va comptar amb un Candy Bar de dolços i un photocall amb atrezzo que va posar la nota divertida de la vetllada. També el que va voler va tenir la possibilitat de ballar fins el final de l’acte. Com a detall d’agraiment els assistents van rebre una galeta decorada en forma d’avet que es pot penjar a l’arbre de Nadal.


13 vistas

Entradas Recientes

Ver todo

Assemblea General Ordinària de Socis

Barcelona, a 18 de setembre de 2020 Distingit consoci/a: En el passat mes de Juliol, vàrem anunciar que, en aquest mes de Septembre, la Junta Directiva prendria una decisió sobre la convocatòria de l’