top of page

Inici de les obres


Ens complau molt anunciar-vos l’imminent inici de les obres que comprenen l’execució de les fases 1,2, 3, 4 y 5 del projecte de remodelació de les nostres instal·lacions.

La data d’inici encara està per a determinar però serà a finals d’aquest mes d’octubre o principis de novembre i tindran una durada d’uns vuit mesos. Com veieu al plànol es farà un accés rodat començant des de l’avinguda Ferrer i Guàrdia, darrera de la pista 6 i envoltant el perímetre del terreny fins arribar al edifici social. La pista de tennis 5 serà substituïda per tres pistes de pàdel arribant fins el mur de l’actual frontó i aquest serà també substituït per unes pistes de swingball (esport a camí entre de dos esports tan dispars com el pàdel i de l'esquaix. Es juga en una petita pista que sembla de pàdel, però amb un camp només com en l'esquaix).

Amb la incorporació d’aquests dos esports de raqueta esperem donar servei a un més ampli ventall d’usuaris i a la vegada donar una revifada a la

plano obras.jpg

nostra activitat que ens permeti treballar cap a un futur més esperançador. L’execució de les obres està planificada per a interferir el mínim en l’activitat del centre, tot i així esperem comptar amb la vostra comprensió.


14 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page