top of page

Comencen les classes de la nostra escola de tennis infantil - Curs 2014-2015


L'escola de tennis del Club està adreçada a socis des dels 4 anys fins els 17 anys. Aquest curs els grups d'han organitzat de la següent manera: Iniciació:

Dimecres i divendres: des de les 18 a les 19,30 hores Dissabte: des de les 9 a les 10,30 hores. Perfeccionament i Competició: Dilluns a divendres: des de les 18 a les 19,30 hores Dissabte: Des de les 9 hores fins les 10,30 hores

Per a qualsevol dubte sobre els grups, places i d'altres podeu contactar amb el Victor Ferré, director de l'escola, trucant al 689 511 314 Per a informació referent als preus adreceu-vos a l'apartat de preus quotes i serveis de la web.

IMPORTANT Els pares dels alumnes que no siguin socis en el moment de l'inscripció han de pressentar-se en horari d'administració, amb el full de sol·licitud d'alta de soci cumplimentat i fer efectiu el primer rebut (fiança, quota social i quota escola) abans de començar les classes.

17 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page