Vens a veure el partit?


Des d'aquest mes el club compta amb Movistar TV, que permetrà gaudir dels millors esdeveniments esportius en alta definició. Aquests són alguns dels espectacles que podrem gaudir durant el mes de juliol:

- dissabte 5 de juliol, 15hs: Wimbledon, final singles femenina

- diumenge 6 de juliol, 15 hs: Wimbledon, final singles masculí

- diumenge 13 de juliol, 21 hs: final Mundial de futbol Brasil 2014

T'esperem!


1 vista

Entradas Recientes

Ver todo

Ajornament de l'Assemblea General Ordinària de Socis

Benvolgut socis, Malauradament la situació actual a Barcelona de la pandèmia Covid-19 és la pitjor que hem tingut mai fins ara. La setmana del 5 a l’11 de juliol, a la ciutat de Barcelona, s`han super

Assemblea General Ordinària de Socis

Barcelona, a 30 de Juny de 2021 Distingit consoci: D’acord amb el que disposa l’article 14 dels vigents Estatuts, així com la normativa dictada amb ocasió de la crisi sanitària, que ha ajornat la cele