Reemplaçament de taquilles del vestuari masculí

14/07/2019

El pròxim 29 de juliol s'iniciarà el reemplaçament de les taquilles del vestuari masculí. La previsió és que l'obra estigui llesta la primera setmana de setembre. Per a això, és fonamental que totes les taquilles estiguin buides com a màxim el dijous 25 de juliol. Els socis que vulguin reservar una de les noves taquilles hauran d'abonar 100€ a la recepció del club. L'ordre de pagament habilitarà l'elecció de les noves taquilles. Durant el mes d'agost s'habilitaràn uns mòduls en el pàrquing que els socis podrán utilitzar com a vestuari provisional.

Aprofitem aquesta comunicació per a informar als socis que s'ha reemplaçat un dels motors de la piscina i que ja funciona en perfectes condicions.

 

 

Please reload

Featured Posts

Torneig Rànquing Socis: a jugar!

November 27, 2019

1/4
Please reload

Recent Posts

October 1, 2019

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic