Resultats 7 i 8 de novembre

20/11/2015

Aquest curs 2015-16 el nostre club participa en diferents campionats de tennis amb equips d'alumnes de l'escola infantil. Per la FCT en la LLiga Catalana del Campionat Comarcal, puntuable pel rànquin, amb un equip infantil femení. També, en la LLiga del Barcelonès, organitzada pel R.C.D. Polo, aquest no puntuable, amb dos equips masculins, alevins i juvenils. Els resultats del primer cap de setmana de competició són els següents:

Dissabte 7: Lliga Catalana, equip infantil femení contra el Club Natació Sant Andreu empat a 2. També van jugar en la Lliga del Barcelonés els alevins masculins contra el Club de Tennis El Molí guanyant els nostres per 5 a 0.

Diumenge 8: Lliga Catalana equip infantil femení contra el R.C.D. Polo resultat de victòria del Pompeia per 3 a 1.

 

 

Please reload

Featured Posts

Torneig Rànquing Socis: a jugar!

November 27, 2019

1/4
Please reload

Recent Posts

October 1, 2019

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic