Cel·lebració de Nadal al club

22/12/2014

La nit del passat divendres dia 12 de desembre el club va cel·lebrar el Nadal amb el seus socis i amics. L’acte festiu, que va tenir lloc al menjador de la casa club,  va consistir en un bufet còcktail de plats freds i calents preparat pel personal del nostre restaurant.  Així mateix es va tenir en compte la opció vegetariana amb l’incorporació d’un càtering de plats 100% vegetals. Com novetat va comptar amb un Candy Bar de dolços i un photocall amb atrezzo  que va posar la nota divertida de la vetllada. També el que va voler va tenir la possibilitat de ballar fins el final de l’acte. Com a detall d’agraiment els assistents van rebre una galeta decorada en forma d’avet que es pot penjar a l’arbre de Nadal.

Please reload

Featured Posts

Torneig Rànquing Socis: a jugar!

November 27, 2019

1/4
Please reload

Recent Posts

October 1, 2019

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic