Ja som estiu!

23/06/2014

Avui comença el casal de tennis d'estiu 2014, dirigit per en Victor Ferré, el director de la nostra escola infantil. L'escola  de tennis d'estiu ha estat sempre dins de l'oferta esportiva del club amb l'objectiu de formar, d'una manera lúdica, als nens en l'esport del tennis. A més, el caracter entranyable i la privilegiada situació de les nostres instal·lacions a la muntanya de Montjuïc sempre han estat un valor agregat.

A més, ja fa algunes setmanes que la piscina del club està oberta per gaudeix de tots els socis.

És oficial, ja som estiu!

Please reload

Featured Posts

Torneig Rànquing Socis: a jugar!

November 27, 2019

1/4
Please reload

Recent Posts

October 1, 2019

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic